Coronamaatregelen

Voor aanstaande zondag kunt u zich weer opgeven. U bent van harte welkom!

Er kunnen 30 mensen worden toegelaten naast de dienstdoende personen. U kunt zich aanmelden op onderstaand emailadres. Graag ook aanmelden als u dienst heeft. Zo hebben we een goed overzicht.
Aanmelden kan via: reserveringkerk@pgwestervoort.nl Wilt u bovenaan bij het onderwerp van de email het volgende opgeven: dienst (datum), …naam, …aantal personen of dienst (datum) …functie in dienst
Zo kan de commissie van ontvangst in één oogopslag zien wie er komt en met hoeveel personen u komt. U krijgt alleen een bericht als u niet kan komen i.v.m. teveel aanmeldingen.
Als u zich niet digitaal aan kunt melden kunt u mij bellen op 06-12676291 binnen de onderstaande periodes:
       • Vrijdagavond van 19.00 – 20.00 uur
       • Zaterdagavond van 19.00 – 20.00 uur
Bij verkoudheidsklachten of indien u in contact bent geweest met iemand die corona heeft, kunt u niet deelnemen aan de dienst. Let erop dat u bij binnenkomst uw handen desinfecteert en controleert of uw gegevens op de lijst staan. Denkt u eraan om de 1,5 meter afstand in acht nemen!

Namens de kerkenraad, Henk de Graaf

Coronamaatregelen

Voorlopig zijn de kerkdiensten beperkt toegankelijk. We houden ons daarbij aan alle hygiënemaatregelen die door de overheid en de landelijke kerk worden voorgeschreven. Wilt u zich aanmelden om een dienst bij te wonen: u bent van harte welkom! Kijk voor informatie hierover op deze website. Actuele mededelingen kunt u ook lezen via de Gemeentebrief.

Online dienst van

19 september 10:00 uur