De kerk van Werenfried, een plek voor viering, ontmoeting èn ontspanning

 

In het voorjaar van 2016 is er een bijeenkomst gehouden over het toekomstig gebruik van de Werenfriedkerk, wat onlangs geleid heeft tot de aanzet van een vriendenstichting.
Die stichting i.o. gaat – vooral muzikale – evenementen organiseren in de kerk en bij een positief saldo bijdragen leveren aan de reservering voor het groot onderhoud van dit Westervoortse en rijksmonument.

 

Op dit moment is een jaarprogramma in voorbereiding van ca vijf concerten of optredens in het seizoen 2017-2018. Als voorproefje treedt op vrijdagavond 16 juni a.s. het popkoor Repeat op.
Over de tijd, de (bescheiden) entreeprijs en het programma hoort u binnenkort meer.

 

Voor de herfst t/m voorjaar van 2018 zijn optredens in voorbereiding van Bel Canto, een muzikaal kwartet, een samenwerking tussen OBK en een zesstemmig koor, een meezingproject “mantrazingen” en een vrouwenkoor. Maar er is meer. Er is al een lijst van individuen en groepen, die zich spontaan aangemeld hebben. De initiatiefgroep wil de “voorraad” ook graag aanvullen met dichters en/of schrijvers voor een literaire middag of avond. Suggesties zijn altijd welkom.

Mail naar frieda van Geest

logo-website

Diavoorstelling