Welkom

De Protestantse Gemeente Westervoort vormt een plek in de samenleving waar ruimte is voor geloof, saamhorigheid, liefde en spiritualiteit maar ook om stil te zijn in deze hectische wereld. We willen zorgen voor elkaar, maar ook voor de buitenwereld. We geven de Bijbelse verhalen graag door in de context van onze huidige moderne maatschappij en staan open voor maatschappelijke discussies. Ons doel is een levendige geloofsgemeenschap te vormen in samenwerking met andere protestantse gemeenten in de regio.

ATTENTIE! BELANGRIJKE AVOND OP 27 NOVEMBER A.S!

Op maandagavond 27 november a.s. is er weer een Gemeenteavond. Deze avond staat geheel in het teken van de Samenwerking van de Liemerse Kerken. Dus noteer deze datum vast in uw agenda, zodat u deze avond niet kan missen! Er volgt later nog een officiële uitnodiging in de Gemeentebrief!

 

 

Kerstfeest voor en met oudere gemeenteleden: 13 december

Het doet ons plezier dat wij u uit kunnen nodigen voor het kerstfeest voor en met onze oudere gemeenteleden. Het wordt iets anders dan u gewend was omdat ver. Passage opgeheven is, maar wij doen ons best er iets moois van te maken.

Het is op:

13 december van 14.30 uur tot 17.00 uur

in zaal Wieleman

U komt toch ook? Opgeven vóór 4 december bij:

Henk de Graaf. E-mail : degraaf.henk@gmail.com

telefoon: 0612676291 en

Diny Passchier. E-mail: diny.passchier@chello.nl telefoon: 0624493199

Heeft u vervoer nodig? Geeft u dat dan meteen door bij het aanmelden.

Mocht u na opgave verhinderd zijn dan vragen wij u vriendelijk u af te melden.

De Vonk

Deze filmpjes gaan over die zaken die je bijzonder raken en inspireren. Een innerlijke resonantie, waar je zelf misschien de woorden niet voor kunt vinden, maar die je wel verwoord en/of verbeeld vindt in een lied, gedicht, filmpje, schilderij, enz.

Het vraagt een kwetsbare opstelling om dit te delen, maar daarmee bied je anderen (je naaste) wel de kans om ook geraakt en geïnspireerd te worden.

In de diensten waarin Margreet voorgaat worden de filmpjes van “de Vonk” afgespeeld. Dan zal het ook snel duidelijker worden wat de bedoeling is.

Heb je zelf ook een vonk, dan helpen we je graag er een filmpje van te maken.

Alvast bedankt,

Margreet de Bree, Hetty Alewijnse, Bas Rouwenhorst, Marius de Boer en Herman Rakers

e-mail: kerktv@pgwestervoort.nl

 

  De Vonk van B A S

  De Vonk van H e r m a n

De Vonk van H e t t y