Communicatie

U kunt in onze gemeente (naast deze website) op verschillende manieren geïnformeerd blijven over de diensten en activiteiten:

De wekelijkse (digitale) Gemeentebrief bevat naast informatie over de eredienst ook andere mededelingen; u wordt geïnformeerd over actualiteiten uit de gemeente en de regio, landelijk kerkelijk nieuws, een inspirerende tekst e.d. Wilt u deze brief ook kosteloos ontvangen stuur dan een bericht naar gemeentebriefpgw@gmail.com.

In de Kerkbrief, die u voor aanvang van de eredienst samen met de ‘Orde van Dienst’ bij de ingang van de kerk ontvangt, staan mededelingen die te maken hebben met de dienst. Zoals: de bestemming van de collecte, wie krijgt de bloemengroet, is er koffiedrinken e.d., maar maakt ook kort melding van activiteiten die er de komende tijd zijn.

De kerk heeft ook een facebook pagina: PKN Westervoort. Die pagina heeft serieuze berichten, is informatief maar ook vrolijk en gezellig. Er kunnen reacties op berichten geplaatst worden. U kunt er lid van worden door een verzoekje te sturen.

Kerkelijke gemeenten in de regio

Wilt u eens kijken bij gemeenten in de buurt dan kan dat hier:

De Protestantse gemeente Didam – kijk hier<<<

De Protestantse gemeente Duiven – kijk hier<<<

De Protestantse gemeente Lathum – kijk hier<<<

De protestantse gemeente Rijnwaarden – kijk hier<<<

De Protestantse gemeente Zevenaar – kijk hier<<<

logo-website