Communicatie

U kunt in onze gemeente (naast deze website) op verschillende manieren geïnformeerd blijven over de diensten en activiteiten:

De wekelijkse (digitale) Gemeentebrief bevat naast informatie over de eredienst ook andere mededelingen; u wordt geïnformeerd over actualiteiten uit de gemeente en de regio, landelijk kerkelijk nieuws, een inspirerende tekst e.d. Wilt u deze brief ook kosteloos ontvangen stuur dan een bericht naar gemeentebriefpgw@gmail.com.

In de Kerkbrief, die u voor aanvang van de Kerkdienst samen met de ‘Orde van Dienst’ ontvangt staan ook mededelingen die te maken hebben met de dienst. Zoals: de bestemming van de collecte, wie krijgt de bloemengroet, is er koffiedrinken e.d. In de eerste Kerkbrief van de maand worden ook mededelingen ‘Uit de Gemeente’ geplaatst. Gemeenteleden die geen beschikking hebben over internet (en dus ook geen digitale Gemeentebrief ontvangen!) kunnen deze Kerkbrief thuisbezorgd krijgen. Neem daarvoor contact op met ledenadministratie@prot-gem-westervoort.nl. Zie ook belangrijke adressen.
 
Wilt u een activiteit plaatsen in de Gemeentebrief?
Stuur dan een mail naar: kerkbrief@prot-gem-westervoort.nl

De kerk heeft ook een facebook pagina: PKN Westervoort. Die pagina heeft serieuze berichten, is informatief maar ook vrolijk en gezellig. Er kunnen reacties op berichten geplaatst worden. U kunt er lid van worden door een verzoekje te sturen.

Kerkelijke gemeenten in de regio

De Protestantse gemeenten in de Liemers  hebben een gezamenlijk website waar diensten uit onze regio bekeken kunnen worden – kijk hier<<<

Wilt u eens kijken bij bij de individuele gemeenten in de buurt dan kan dat hier:

De Protestantse gemeente Didam – kijk hier<<<

De Protestantse gemeente Duiven – kijk hier<<<

De Protestantse gemeente Lathum – kijk hier<<<

De protestantse gemeente Rijnwaarden – kijk hier<<<

De Protestantse gemeente Zevenaar – kijk hier<<<

Online dienst van

16 mei 10:00 uur