Online kerkdiensten

Thuis online de kerkdienst volgen

 
U kunt thuis via internet de kerkdienst meebeleven.  Deze wordt live uitgezonden.  Via “kerkdienstgemist.nl” kunt u tot 7 weken terug de diensten nog terugkijken.
Klik hieronder op het beeld om de kerkdienst te starten.  Het beeld kunt u vervolgens vergroten door op het vierkantje rechtsonder in het beeld van de uitzending te klikken.
 
 
 
 
Wilt u oude opnames uit het verleden terugkijken? Klik dan hier>>
 
Wij hanteren de volgende  de privacy richtlijnen (AVG)Klik hier>>
 
Hieronder geven we een eenvoudige en bedrijfszekere mogelijkheid om draadloos via uw telefoon/tablet de kerkdienst op uw TV te kunnen zien.
 
Nodig:
    • Een TV met een HDMI aansluiting.
    • Een Chromecast (dit is een klein HDMI apparaatje van ongeveer €45,-).
    • De app van Kerkdienstgemist op uw telefoon/tablet.
Hoe werkt het:
    • Eenmalig installeert u de Chromekast (dat is het meeste werk). Hoe dat in zijn werk gaat vindt u hier.
    • Met de app van Kerkdienstgemist kunt u daarna, op deze eenvoudige manier, onze kerkdienst of die van andere kerken op uw TV bekijken.
             U maakt dus geen gebruik van de link op de website.
 

Mocht u problemen ondervinden bij het installeren en/of bij het gebruik van bovengenoemde oplossing, dan helpen we u hierbij graag. Als u uw naam en telefoonnummer mailt naar kerktv@pgwestervoort.nl, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Als u, aan de andere kant, kunt helpen bij deze ondersteuning dan horen we dat ook graag. U kunt zich aanmelden bij hetzelfde e-mailadres.