Oproep voor ZOMERFAIR op 25 AUGUSTUS

n het laatste weekend van augustus wordt traditiegetrouw het evenement ‘Westervoort in beweging’ georganiseerd. Drie dagen vol wisselende activiteiten, waaronder de Zomerfair, voor jong en oud.
De Zomerfair vindt plaats op vrijdag 25 augustus van 16 – 21 uur, en speelt zich voornamelijk af in de Dorpstraat, Kerkstraat en op het Dorpsplein. In de straten zullen allerlei kramen komen te staan. Als kerkgemeenschap zullen we er ook met een kraam staan. Voor de inrichting ervan zoeken we nog een paar mensen die het leuk vinden om dit op zich te nemen. Ook zoeken we vrijwilligers die één of anderhalf uur (mag natuurlijk ook langer) achter de kraam willen staan.

Voor meer info of als je je wil opgeven, kan je terecht bij:
Henk de Graaf (degraaf.henk@gmail.com tel.nr. 06 1267 6291))
of Margreet de Bree (predikant@pgwestervoort.nl tel.nr. 06 1025 5351).