Gespreksgroep: Aan tafel! Donderdag 6 oktober

Gespreksgroep: Aan tafel! Donderdag 6 oktober

Het jaarthema voor het komende jaar is: Aan tafel! Rondom dit thema zal er in oktober een gespreksgroep starten. De gespreksgroep zal beginnen met een maaltijd. Met elkaar een maaltijd gebruiken is een mooie manier om elkaar te ontmoeten. Na de maaltijd willen we aan de hand van verhalen over Jezus waarin hij met anderen aan tafel ging, met elkaar in gesprek gaan. Deze ontmoetingen van Jezus leidden vaak tot mooie, prikkelende en soms ook confronterende gesprekken. Anne-Marie van Briemen schreef hierover acht bijdragen. Acht inspirerende bijdragen die uitnodigen om op zoek te gaan naar wat deze ontmoetingen voor ons kunnen betekenen. De groep komt ongeveer één keer in de zes weken bij elkaar.

Het begint om 18 uur en duurt tot 20 uur, en wordt geleid door Margreet de Bree. De eerste keer zal zijn op donderdagavond 6 oktober om 18:00 uur in het Paalmanhuis, Dorpstraat 61 in Westervoort. Daarna zullen we met elkaar afspraken maken voor volgende bijeenkomsten.

Als je interesse hebt om hieraan mee te doen, dan kun je je aanmelden bij Margreet de Bree, tel. 06 1025 5351 of email predikant@pgwestervoort.nl