Gespreksgroep ‘Een zinvol leven. De mens en zijn verhaal’. Woensdag 19 oktober

Gespreksgroep ‘Een zinvol leven. De mens en zijn verhaal’. Woensdag 19 oktober

Binnenkort zal er een gespreksgroep starten over het boek van Fokke Obbema: “Een zinvol leven. De mens en zijn verhaal’. Het boek vormt een bundeling van interviews. Aan bod komt een grote variëteit aan standpunten over waar het in het leven om zou kunnen draaien. Ook geeft Obbema zijn kijk op de betekenis van wat bij iedereen in flarden door het hoofd dwarrelt: het eigen levensverhaal. Van tevoren worden de te lezen teksten toegestuurd. Op de avond zelf gaan we met elkaar in gesprek hierover. De groep komt ongeveer één keer in de zes weken bij elkaar en wordt geleid door Margreet de Bree.

De eerste keer zal zijn op woensdagavond 19 oktober, om 20:00 uur in het Paalmanhuis, Dorpstraat 61 Westervoort. Daarna zullen we met elkaar afspraken maken voor volgende bijeenkomsten.

Als je interesse hebt om hieraan mee te doen, dan kun je je aanmelden bij Margreet de Bree, tel. 06 1025 5351 of email predikant@pgwestervoort.nl