30 juni: SAMEN AAN TAFEL


Beste mensen,
Het jaarthema van onze kerk is dit jaar “Aan tafel”. We willen dit seizoen afsluiten met een gezamenlijke maaltijd. We gaan met elkaar barbequen in de tuin van de kerk.
Deze maaltijd van verbinding vindt plaats op vrijdag 30 juni, Van 19:00 tot 21:30.
We hopen op deze avond zoveel mogelijk gemeenteleden te mogen ontmoeten.
Om de onkosten te drukken vragen we een vrijwillige bijdrage, met een richtbedrag van € 7,50. Op de avond zelf zal er een potje staan om te doneren.
Graag weten wij van tevoren ongeveer op hoeveel mensen we kunnen rekenen, vandaar dat we al vroeg met deze uitnodiging komen.
Opgeven kan, voor 16 juni, bij Jan Henk J.H.Harkema@hccnet.nl. Daar kunnen ook eventuele dieetwensen worden doorgegeven.
Hopelijk wordt het een gezellige avond, met een grote groep mensen!
Anne, Bas, Hetty, Jan Henk, Margreet en Willemien

Pelgrimswandeling: 29 april 2023

De geplande Pelgrimswandeling van zaterdag 22 april is een week verschoven. We gaan nu wandelen op zaterdag 29 april.

Deze keer verzamelen we op de parkeerplaats aan de Lentsesteeg in Rheden, (die bereik je via de Arnhemse  straatweg; ga na restaurant Chinatown en vóór Hotel de Roskam de eerste weg linksaf).

We vertrekken om 10.30 uur en zijn naar verwachting omstreeks 13.00 uur weer terug. De wandeling is ongeveer 7 km lang, wel met hier en daar een klimmetje.

Tijdens de wandeling kijken we om ons heen, ontmoeten elkaar en gaan met elkaar in gesprek. Het thema is deze keer: “Bergen en dalen”. Ds. Margreet de Bree begeleidt ons bij dit thema.

Het is handig om voor onderweg een lunchpakket en iets te drinken mee te nemen.

Je kunt je bij mij opgeven via email: habonnink@live.nl.

Hartelijke groet, Henk Bonnink

24 FEBRUARI: VREDESWAKE VOOR OEKRAÏNE

24 FEBRUARI VAN 19.00 TOT 19.30 UUR VREDESWAKE VOOR OEKRAÏNE.
MYRNE CHUVANNYA ZA UKRAYINU.

Een jaar geleden is Rusland de oorlog begonnen in Oekraïne. Sindsdien zijn er vele duizenden slachtoffers gevallen en zijn veel mensen, voornamelijk vrouwen en kinderen, gevlucht. Ook in Westervoort zijn Oekraïners opgevangen. Om hen een hart onder de riem te steken is er een vredeswake. U kunt vrijblijvend binnen lopen om een kaarsje te branden en te luisteren naar muziek.

Wees allen welkom in de Werenfriedkerk, Dorpstraat 61, Westervoort